...
Vaš partner u svijetu informatike

IMPUTO INFORMATIKA obrt za Informacijske tehnologije

Politička kolačića

Ova Politička kolačića objašnjava što su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, informacije koje prikupljamo putem kolačića i kako se ta informacija koristi, te kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke sigurno, pogledajte našu Politiku privatnosti.

U svakom trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našoj Politici privatnosti.

Vaš pristanak vrijedi za sljedeće domene: www.imputo.hr

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih dijelova informacija. Spremaju se na vaš uređaj kad se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići pomažu nam da web stranica pravilno funkcionira, čini je sigurnijom, pruža bolje korisničko iskustvo i omogućuje razumijevanje kako web stranica izvodi te analize što funkcionira i gdje je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće?

Kao većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve strane i kolačiće treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni za ispravno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju osobne podatke o vama.

Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom su za razumijevanje kako web stranica izvodi, kako komunicirate s našom web stranicom, osiguranje naših usluga, pružanje oglasa relevantnih za vas i općenito poboljšanje korisničkog iskustva te ubrzanje vaših budućih interakcija s našom web stranicom.

Kakve vrste kolačića koristimo?

Osnovni: Neki kolačići su bitni kako biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućavaju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju ili pohranjuju osobne informacije.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje stranice web stranice su posjećene, izvor posjete i slično. Ovi podaci pomažu nam razumjeti i analizirati kako dobro web stranica izvodi i gdje je potrebno poboljšanje.

Funkcionalni: Ovi su kolačići koji pomažu određenim neesencijalnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugradnju sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja web stranice na društvenim mrežama.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam pohraniti vaše postavke i preferencije pregledavanja, kao što su postavke jezika, kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo prilikom budućih posjeta web stranici.

Kako kontrolirati postavke kolačića?

Ako odlučite promijeniti svoje postavke tijekom pregledavanja, možete kliknuti na karticu “Postavke kolačića” na svom zaslonu. To će ponovno prikazati obavijest o suglasnosti kako biste mogli promijeniti svoje postavke ili potpuno povući svoj pristanak.

Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika kako biste blokirali/izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i brisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Copyright ©2023 Imputo

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolji pregled. Sve važne informacije možete pronaći na stanici “Politika Kolačića“. Neophodni kolačili automatski su uključeni. Klikom na “Slažem se nastavi” prihvaćate sve kolačiće koje koji se nalaza na ovoj internet stranici.